Jeg kjører på med brente ostesmørbrød

Hei, idag hadde vi volleyball turnering, og gjett hva? Vi tapte hele greia. Men jeg mener, vi klarte jo å få 24 poeng, og - kremt - de andre fikk 50 ... Men likevel. Hvis en ball kommer mot meg hyler jeg som en stukken gris, og løper vekk. Og hvis jeg tar den er jeg heldig hvis den ikke går til den andre siden av gymsalen. Når jeg kom hjem idag hadde jeg         r--ø-d-e armer, vakkert.

Uansett, så var jeg helt sinnsykt sulten når jeg kom hjem idag. Så jeg satte igang med å lage ostesmørbrød. Nå skjer det utrolig. Mens jeg ventet så jeg på TV, og jeg klarte å sovne. Uff, så når jeg våkner noe minutter senere lukter det svidd i hele stua og kjøkkenet. Og inne i ovnen står 4 nydelige, svidde ostesmørbrød. Jeg var så sulten at jeg spiste deler av de, men 70% gikk rett i søpla.Har dere volleyball-turnering på skolen?

1 SØTIS ♥

Kaja

18.des.2009 kl.14:55

genialt maria :D

SKRIV EN NY KOMMENTAR ♥

mariasolvang ♥

mariasolvang ♥

14, Trondheim

Heey! Du har nå ankommet min blogg, som skrives av meg Maria. En jente på tretten som skriver det som fsller henne inn. Du vil også kunne finne outfits, konkurranser, videoer, vurderinger, blogg vs blogg og mye mer. Du kan kontakte meg på nettby som mariaaxx. Snakkes! <3

Hva vil du ha mere av på bloggen?

View Results
Create a LiveJournal Poll

Kategorier

Arkiv

hits