Ja, vi liker å skyte med potetgullposer

Heiaaa, da er det faktsik stille i huset. Vi har nettopp hatt middagsbesøk, say no more. Fra igår til idag lå jeg over til Kaja. Kjempe gøy, lenge siden jeg har ledd så mye. Og, ja, vi filmet en del. Så jeg skal redigere den videoen nå. Poster den ikveld, eller imorgen, sounds good? Sorry for dårlig blogging forresten, skal skjerpe meg! Nok snikksnakk, Forresten så skulle vi ha potetgull, sånne maarud tortilla rouls, greier. Også hadde de bare små poser, så klemte vi på de. Og da lager det en sånn bange lyd (Uff, for en forklaring) Og det var da det morsomste ever, å gjøre.
- mariasolvangHar dere hatt en fin jul, sålangt?

INGEN KOMMENTARER - hvis du slenger dritt på denne bloggen, stenger jeg ute ip-adressen din og du får aldri mer kommentere på min blogg, eller delta i vs'er og konkurranser :)

SKRIV EN NY KOMMENTAR ♥

mariasolvang ♥

mariasolvang ♥

14, Trondheim

Heey! Du har nå ankommet min blogg, som skrives av meg Maria. En jente på tretten som skriver det som fsller henne inn. Du vil også kunne finne outfits, konkurranser, videoer, vurderinger, blogg vs blogg og mye mer. Du kan kontakte meg på nettby som mariaaxx. Snakkes! <3

Hva vil du ha mere av på bloggen?

View Results
Create a LiveJournal Poll

Kategorier

Arkiv

hits