Fryyyst hjerne

Hei! Æsj, jeg har ikke blogget idag. Sorry, men når du får hele skolen kastet inn ocver deg. Og matte læreren gir deg en ekstra og uventet lekse. Og når manb turner 2 timer. Hvordan skal jeg få tid til noe annet?

I dag kom Erica gående i skinntights, og det ble lagt merke til. Så vi drar hjem til meg, så hun kan låne en.  Vi starter med å ta en snarvei, som gjør at skoene mine blir fylt til randen med snø. Så kommer jeg på at vi må hå nøkler, spurter tilbake og henter de. Da begynner vi å løpe hjem til meg. Vi har ikke akkurat den beste kondisen, såå ja - you get it?
Hjemme hos meg står Erica rådvill uten å vite hvilken bukse hun skal låne, og i tilleg roper jeg "Erica! Vi har 3 min!!"
Da tar hun en, skifter og så spurter vi tilbake. Det er så sykt kaldt ute, 20 minus. Derfor "fryst hjerne", fordi det kjennes slik ut når du løper.
Alt dette på 10 min! 


Fra før idag ;*

Minner om spørsmålsrunde >HER<

Er det kaldt hos dere?

1 SØTIS ♥

frida

24.jan.2010 kl.12:46

litt :/

SKRIV EN NY KOMMENTAR ♥

mariasolvang ♥

mariasolvang ♥

14, Trondheim

Heey! Du har nå ankommet min blogg, som skrives av meg Maria. En jente på tretten som skriver det som fsller henne inn. Du vil også kunne finne outfits, konkurranser, videoer, vurderinger, blogg vs blogg og mye mer. Du kan kontakte meg på nettby som mariaaxx. Snakkes! <3

Hva vil du ha mere av på bloggen?

View Results
Create a LiveJournal Poll

Kategorier

Arkiv

hits