Kjære haters

Jeg vet at alle med blogg får slengt dritt mot seg flere ganger. Men det går bare utover dem som skriver det. Husk; hvis du får drit mot deg, så LE av det. For det er så lol! Det at noen har så dårlig selvtillit og selvbildet at de slenger dritt mot andre. Og det verste er når de skriver det som 'anonym' eller fake navn. Det var ei som skrev 3 kommenarer med 2 forskjellige navn. Uff, jeg blir FLAU på dine vegne.

Også at dere gidder, for noen tar seg nær av slike ting. Ville du likt å få en hat kommentar på det du gjør. Hver gang du gjør noe får du et bitchy blikk eller en nedlatende kommentar. Så hvis du skal si noe stygt til meg, ikke si det som en anonym. Hvis ikke er du ikke noe bedre enn alle andre mobbere og haters. Så tenk llitt nestegang.

Men husk, så bokker jeg bare de som slenger dritt mot meg, så får du aldri merdelta i mine konkurranser, vurderinger eller vs'er.
Jeg syns synd på deg :)
NB; Samme ip-adresse

Noen som er enige med meg?

3SØTISER ♥

<3

24.jan.2010 kl.21:52

JÆVLA TEIT DE ER'A <3 superbra blogg søtah

kristin

25.jan.2010 kl.15:09

Enig med deg maria!

Til haters: Hvorfor gidder dere å lese en blogg dere er i mot? Det er skikkelig lol at dere driter dere for hele Norge! Hvorfor finner dere ikke en blogg dere liker?

:-)

Martha Aurstad

25.jan.2010 kl.17:15

syykt teit, stå på maria! du har en bra blogg :-) <3

SKRIV EN NY KOMMENTAR ♥

mariasolvang ♥

mariasolvang ♥

14, Trondheim

Heey! Du har nå ankommet min blogg, som skrives av meg Maria. En jente på tretten som skriver det som fsller henne inn. Du vil også kunne finne outfits, konkurranser, videoer, vurderinger, blogg vs blogg og mye mer. Du kan kontakte meg på nettby som mariaaxx. Snakkes! <3

Hva vil du ha mere av på bloggen?

View Results
Create a LiveJournal Poll

Kategorier

Arkiv

hits